EGE ÜNİVERSİTESİ

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Kültür Sanat ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü; Ege  Üniversitesi öğrencilerinin ders dışında kalan zamanlarının değerlendirilmesi, beden ve ruh sağlığının korunması ile dengeli olarak gelişmelerine yardımcı olunması amacıyla spor etkinliklerini organize etmekle görevlidir.
Üniversitemiz tesislerinden ve etkinlik organizasyonlarından tüm üniversite mensuplarımız, akademik ve idari personel, öğrencilerimiz ve aileleri en uygun şartlarda yararlanabilmektedirler. Spor ile ilgilenen personelimiz ve öğrencilerimiz birçok branşta kendilerini geliştirebilme ve destek alma imkânına sahiptir.

Müdürlüğümüz, Üniversitemiz öğrencilerinin serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle değerlendirmelerine ve aynı zamanda bilgi-beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak; öğrencilerimizin dinlenme, eğlenme ve üretme alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Kültürel ve sanatsal etkinlikler ve hazırlık çalışmaları, Üniversitemiz Prof.Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür Merkezi,  Kültür Sanat Evi, Atatürk Kültür Merkezi, fakülte ve yüksekokullarımızın amfi ve konferans salonları, öğrenci topluluk odaları ve spor salonlarında gerçekleştirilmektedir.

Misyonumuz:

Üniversitemiz öğrencilerinin ve personellerinin beden ve ruh sağlıklarının korunması, spor ve ders dışı zamanlarının değerlendirme gibi sosyal ihtiyaçlarının karşılama bu amaçla, fiziki alanlar sağlamak ve bunlardan öğrencilerin en iyi şekilde yararlanmaları için gerekli önlemleri almaktır.Sporun ve Olimpik değerlerin her öğrencimiz ve personelimizin hayatlarının ayrılmaz bir parçası olduğu, Olimpik bir yaşam yaratmaktır.

Vizyonumuz:

Üniversitemizde Serbest  Zaman (Rekreasyon) ve Spor etkinliklerinin geliştirilmesi, katılımın sağlanması için;>

• Farklı spor branşlarında programlar sunmak,
  • Sağlıklı Yaşam kültürüne destek olmak,
  • Sağlıklı, güvenli, ulaşılabilir tesisler ve malzemeler sağlamak,
  • Üniversiteli olma bilincine katkı veren organizasyonlar yapmak,
  • Üniversiteler arası yarışmalarda üniversitemizi en üst seviyede temsil etmek

İlhan İnanç ERGENE     Şube Müdürü      0232 311 36 35

Spor Hizmetleri Bürosu

Spor hizmetleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız..

Yasemin ÖZCAN                   0 232 311 12 73

Bora GEREN                         0 232 311 36 36

Cem CANPOLAT                   0 232 311 12 73

Bilgi İşlem Birimi

Birimimiz, daire başkanlığımıza bağlı tüm  birimlerde bulunan  bilgisayar, bilgisayar ekipmanlarının  ve bilgisayarlara bağlı yazıcıların bakımlarının yapılarak sorunsuz çalışmasının sağlanması;  sürüm yükseltme veya yenileme  çalışmalarının yapılması; sarf malzemelerin temin edilmesi; mevcut internet alt yapısının ve kablosuz erişim noktalarının sorunsuz çalışmasının sağlanması ve gerekli iyileştirme çalışmalarının yapılması; daire başkanlığımız birimlerinde bulunan otomasyon programlarının kullanıcılarının bilgisayarlarına kurulumlarının yapılarak  kesintisiz çalışmalarının sağlanması; kullanıcılara programlarla ilgili eğitimlerin verilmesi; bu programların veri tabanlarının yönetilmesi ve yedeklemelerinin takip edilmesi; kullanıcıların talepleri halinde ofis programlarıyla  ilgili destek verilmesi ve led TV’nin  faal halde tutulması ile görevlidir.

Daire Başkanlığımız birimlerinde kullanılan otomasyon programları:

1.  Sosyal Tesisler Şube Müdürlüğü:

·      Konaklama, stok, restoran programı

·      Muhasebe programı

2.  Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü:

·      Öğrenci yemekhaneleri satış ve takip programı

·      Personel yemekhaneleri satış ve takip programı

·      Çeşme Tesisi konaklama, stok, restoran programı

·      Özdere Tesisi’nde kullanılan stok takip programı

3.   Psikolojik Danışmanlık Şube Müdürlüğü ve Sağlık Birimi:

·      Sağlık otomasyonu

4.  Tahakkuk ve Satınalma Şube Müdürlüğü:

·      Stok takip programı

5.  Öğrenci Köyü:

·      Konaklama, muhasebe ve teknik işler takip programı

Erdal KURTAY                      0 232 3666 / 1262
Anıl ÖLKEN                          0 232 3666 / 1262
Gökhan TAKATAŞ                0 232 3666 / 1262

Taşınır Kayıt Kontrol Birimi

Daire Başkanlığımız ve Bağlı Birimlere satın alınan tüm malzemelerin, Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sisteminin Taşınır Kayıt ve Yönetim Sisteminde   giriş-çıkış işlem fişlerinin düzenlenmesini ve demirbaş kayıtlarının tutulmasını sağlar.

Alper ÖZUYSAL           Ayniyat Sorumlusu                0 232 311 36 06

İpek ÖRK DURAK        Taşınır Kayıt Sorumlusu        0 232 311 36 05

Gülizar KESER             Büro Elemanı                        0 232 311 36 05

Fulya OCAKOĞLU       Büro Elemanı                        0 232 311 36 05

İhsan YALNIZÇÖL        Ana Depo                              0 232311 36 05

Kıvanç ÇİMŞİR             Ana Depo                              0 232 311 36 07

Hüseyin CENGİZ          Ana Depo                              0 232 311 36 07

Dairemiz ve bağlı birimlerine satın alınan malzemelerin, ana depo programında   giriş- çıkışı, sayımı, stoktaki malzemelerin kontrolü, eksikliklerinin tespiti ile teslim edilecek malzemelerin sağlam ve güvenilir bir şekilde yerine ulaştırılması işlemlerinin yürütülmesini sağlar.