Sanal Pos Sistemi İle İlgili Duyuru

Üniversitemiz personeli ile birlikte  1 nolu ,2 nolu ve 3 nolu  yemekhaneleri kullanan öğrencilerimizin yemekhane hizmetlerinden kuyruk beklemeden daha hızlı yararlanabilmesi için sanal pos satış sistemine geçilmiştir.  Sanal pos satış sistemini aşağıdaki adımları izleyerek gerçekleştirmeniz mümkündür:

1. Yemekhane web sitesine bakiye yüklenebilmesi için   https://kimlik.ege.edu.tradresinden giriş yapılması,
  2. Sisteme giriş yaptıktan sonra web sayfasının sol tarafındaki sütununda  yer alan “bakiye yükleme modülü” seçilmesi,
  3. Yüklenecek tutar belirlendikten sonra açılan “bakiye yükleme” ekranından  internet kullanımına açık olan banka kartına ait  bilgilerin girilmesi,
  4. Banka sistemi tarafından gönderilen onay kodu ilgili kutucuğa yazılıp “gönder” butonuna basılması gerekmektedir.

Not : Yemekhane kartına yükleme yapan öğrenci ve personelimizin yemekhane sistemindeki hesabından bakiye kontrolü yapması önerilir.