Ege Üniversitesi Dinlenme Tesisleri sezona hazır

13 Haziran 2012 Yazan Editor

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Ege Üniversitesi Çeşme Eğitim ve Dinlenme Tesisleri ile Özdere Eğitim ve Dinlenme Tesisleri 2012 yaz sezonu için Ege Üniversitelileri bekliyor. Ege Üniversitesi idari-akademik personeli ile onların birinci derece yakınları ve öğrencilerin faydalanabildiği konaklamalı tesislerin yanında, Egeliler bu yıl Menemen’de açılan EÜ Menemen Çiftlik Restoran’dan da yararlanabilecek.

Özdere Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, eşsiz doğası, mavi bayraklı sahili ve denize sıfır konumuyla huzurlu bir tatil geçirmek isteyen misafirler için günlük 40 TL’den başlayan fiyatlarla tam pansiyon hizmet veriyor. Sabah kahvaltısının açık büfe olduğu tesiste öğle yemekleri 4 çeşit set menü şeklinde, akşam yemekleri lezzetli mezeleri ve ızgaralarıyla doyumsuz lezzetler sunuyor.Voleybol, dart, langırt, mini futbol, canlı müzik gibi aktivitelerin olduğu tesisten sezonda yaklaşık 4 bin kişi yararlanıyor.

Çeşme Dalyan’da denize hakim bir tepede bulunan Çeşme Eğitim ve Dinlenme Tesisleri de mükemmel manzarası, masmavi denizi ve pırıl pırıl havasıyla misafirlerine keyifli bir tatil sunuyor.Odalarında 24 saat sıcak su, duş tuvalet, klima, televizyon ve minibar bulunan tesiste yüzmek için iskele ve havuzdan faydalanılabiliyor.Özellikle bu sezon yeni açılan çim alan ile kıyıda oluşturulan kumsal, çocuklar ve gençler için alternatifleri çoğaltıyor.Günlük 60 TL’den başlayan fiyatlarla yarım pansiyon hizmet veren tesiste sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri yaklaşık 40 çeşit açık büfe olarak sunuluyor.Tesisten sezonda yaklaşık 14 bin kişi faydalanıyor.

Her iki tesisin koordinatörlüğünü de yapan Gıda Mühendisi Özgür Karakaş işletmelerde kendileri için en önemli kriterin temizlik-hijyen ve yemek kalitesi konularında gösterilen özen olduğunu belirtiyor. Özellikle yemek çeşitliliği ve lezzeti konusunda iddialı olduklarını ve bu hizmet konusunda 5 yıldızlı otelleri aratmayacaklarını belirten Karakaş bu sezon çalışan personelin 1 No’lu Öğrenci Yemekhanesi ve Sosyal Tesisler’den gelmiş olmasının hizmet kalitesini artırdığını belirterek, EÜ öğrenci ve personelini bu güzel tesislerden faydalanmaya davet ediyor.

Yorum yapma kapalı.

Designed by SKSDB Grafik Tasarim