istanbul evden eve nakliyat
Öğle Yemek Menüsü

2014 YILI  AĞUSTOS AYI  ÖĞLE YEMEK LİSTESİ

 

01.08.2014   Cuma        Karışık Musakka (455 cal) /Köylü Pilavı (300 cal) /Cacık (154 cal) /Meyve (100 cal) =(1169 cal)
   

04.08.2014   Pazartesi    Z.Y Taze Fasulye (185 cal) /Özbek Pilavı (413 cal) /Yoğurt (190 cal) /Şekerpare (519 cal) =(1467 cal)

05.08.2014  Salı              Et Haşlama  (370 cal) /Meyhane Pilavı (370 cal) /Yeşil Salata (110 cal) /Meyve (100 cal) =(1110 cal)

06. 08.2014 Çarşamba  Etli Dolma (360 cal) /Börek (365 cal) /Yoğurt (190 cal) /Komposto (122 cal) =(1197 cal)

07. 08.2014 Perşembe   Garn.Adana Kebap (680 cal) /Patlıcan Salatası (153 cal) /Ayran (95 cal) /Kadayıf (400 cal) =(1488 cal)
  
08.08.2014   Cuma        Piliç Sote (363 cal) /Pirinç Pilavı (396 cal) /Yoğurtlu Semizotu (180 cal) /Meyve (100 cal) =(1199 cal)

    

11. 08.2014   Pazartesi  Pilav Üstü Et Döner (676 cal) /Çoban Salata (110 cal) /Ayran (95 cal) /Kalburabastı (543 cal) =(1584 cal)
                                                               
12. 08.2014   Salı           Garn.Çıtır Piliç (435 cal) /Domatesli Makarna (363 cal) /Havuç Tarator (188 cal) /Ayran (95 cal) =(1241 cal)
    
13. 08.2014   ÇarşambaBostan Kebabı (602 cal) /Pirinç Pilavı (396 cal) /Cacık (154 cal) /Kemalpaşa (320 cal) =(1632 cal)
 
14. 08.2014   Perşembe Terbiyeli Köfte (368 cal) /Börek (365 cal) /Yeşil Salata (95 cal) /Meyve (100 cal) =(1088 cal)

15. 08.2014   Cuma        Balık Izgara (520 cal) /Z.Y Barbunya (196 cal) /Salata (110 cal) /Baklava (400 cal) =(1386 cal)

 

18. 08.2014   Pazartesi Dom.Kar.Kızartma (402 cal) /B. Soslu Makarna (396 cal) /Yoğurt (190 cal) /Mey. Pasta(320 cal) =(1468 cal)
 
19. 08.2014   Salı             Piliç Haşlama (430 cal) /Fırın Makarna (305 cal) /Yeşil Salata (95 cal) /Supangle (294 cal) =(1284 cal)

20. 08.2014   Çarşamba  Z.Y Dolma (375 cal) /Avcı Böreği (300 cal) /Yoğurt (190 cal) /Meyve (100 cal) =(1125 cal)

21. 08.2014   Perşembe   Garn.Kadınbudu Köfte (457 cal) Salata (110 cal) /Ayran (95 cal) /Çatalbastı (490 cal) =(1312 cal)
 
 22. 08.2014  Cuma         Tas Kebabı (371 cal) /Pirinç Pilavı (396 cal) /Yoğurtlu Ezme (180 cal) /Meyve (100 cal) =(1207 cal)

 

25. 08.2014   Pazartesi    Hünkar Beğendi (540 cal) /Köylü Pilavı (300 cal) /Yoğurt (190 cal) /Meyve (100 cal) =(1290 cal)

26. 08.2014   Salı             Izgara Kanat (740 cal) /Domatesli Makarna (363 cal) /Salata (110 cal) /Dondurma (122 cal) =(1495 cal)

27.08.2014    Çarşamba Kürdan Köfte(518 cal) /Bulgur Pilavı (300 cal) /Cacık (154 cal) /Puding (130 cal) =(1262 cal)

28.08.2014     Perşembe  Etli Nohut(371 cal) /Sebzeli Pirinç Pilavı (363 cal) /Yoğurt (190 cal) /Şekerpare (519 cal) =(1603 cal)

29.08.2014      Cuma       Ezogelin Çorba  (122 cal) / Balık Buğulama (260 cal) /Salata (110 cal) /Kadayıf (400 cal) =(1052 cal)

 

 

    Halil KAPIDERE                              Prof.Dr.M.Bülent ÖZKAN                              Prof.Dr.Candeğer YILMAZ
    Daire Başkan V.                                   Genel Sekreter V.                                                Rektör
 

*Yukarıda belirtilen 1 öğünlük toplam kalori değerlerine, 50 gr ekmeğin değeri olan 160 kalori ilave edilmiştir.
* 1 öğünün ortalama kalori değeri 1317 cal  ‘dir.

 

Twitter